Livsmedel

Det finns 24 produkter.

Visar 1-12 av 24 objekt

Aktiva filter

Inulinpulver

Inulin är ett naturligt förekommande socker, vitt pulver, lite som stärkelse men till skillnad från stärkelse löser det sig bra i vatten. Det är utmärkt prebiotika som kan bidra till att stimulera utvecklingen av en bra bakterieflora i tarmen. Detta är ett kosttillskott.

Pris 34,00 kr Baspris 49,00 kr
  • På rea!
  • -15,00 kr
  • - 15,00 kr

Moringa blad-100g EKO

Ekologisk moringa blad  innehåller mycket protein, kalium och järn (moringa innehåller mer järn än spenat) och vitamin A, C samt E. Den innehåller också mycket mangan, krom och bor. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 49,00 kr

Mariatistelfrö hela 250g

Mariatistel är en växt som varit välkänd sedan medeltiden. Växten innehåller silymarin. Fröna av Mariatistel används för att göra en populär levermedicin - Sylimarol. 

Pris 45,00 kr

Cistus Incanus 150g - EKO

Cistus Incanus -är ett örtte med ursprung i södra Europa. Purgeinfusionen kan förbättra kroppens övergripande tillstånd och välbefinnande. Detta är ett kosttillskott.

Pris 59,00 kr

Naturlig energibar med kokos och apelsin 35g

En välsmakande energibar nyttig, 100 % naturlig, innehåller 97 % frukt och nötter. Mättande, näringsrik, med högt fiberinnehåll. Perfekt som ett hälsosamt mellanmål.

Pris 15,00 kr

Mariatistelfrö hela 250g- EKO

Mariatistel kallad även för mjölktistel är en växt som varit välkänd sedan medeltiden. Växten innehåller silymarin. Fröna av Mariatistel används för att göra en levermedicin - Sylimarol. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 59,00 kr

Carobpulver -250g EKO

Carob är ett löst produkt som både ser ut och smakar som traditionell kakao. Den erhålls direkt från johannesbrödträdets baljor. Det är ett idealiskt substitut för choklad och ett förtjockningsmedel för många rätter.

Pris 49,00 kr

Ghee -240g

Ghee är en mycket ren form av skirat smör och används främst som en matolja.

Pris 99,00 kr