Mineraler och vitaminer

Det finns 13 produkter.

Visar 1-12 av 13 objekt

Aktiva filter

Elementärt järn i droppar - 30 ml

Järn kosttillskott förhindrar järnbrist och stöder produktionen av hemoglobin och röda blodkroppar. Den kan användas i fall låg nivå av järn i blodet är bekräftat.

Pris 159,00 kr

C-Vitamin, L-askorbinsyra-pulver

L-askorbinsyra är ren C-vitamin som bidrar bland annat till ett väl fungerande immunförsvar under och efter intensiv träning. Nyttiga effekter uppstår när man konsumerar 200 mg C-vitamin per dag utöver den rekommenderade dagliga dosen C-vitamin.

Pris 469,00 kr

Zink picolinate- 150 tabletter

OstroVit Zinc Picolinate är ett kosttillskott i tabletter innehållande zink i en mycket biotillgänglig form, vilket är zink picolinate. Zink hjälper till att bibehålla friskt hår, hud och naglar. Dessutom hjälper zink till att upprätthålla en korrekt metabolism av makronäringsämnen.

Pris 69,00 kr

C-Vitamin, L-askorbinsyra pulver-500g

L-askorbinsyra är ren C-vitamin som bidrar bland annat till ett väl fungerande immunförsvar under och efter intensiv träning. Nyttiga effekter uppstår när man konsumerar 200 mg C-vitamin per dag utöver den rekommenderade dagliga dosen C-vitamin.

Pris 259,00 kr

Selen 200- 60 kapslar

I Swanson Selen 200 hittar du 200 mikrogram selen i en smidig, lättsvald kapsel. Selen är ett grundämne som finns naturligt i jorden men inte sällan är jorden selenfattig och maten som odlas på ett sådant jord är inte så rik på selen, därför kan ett tillskott av selen bli aktuellt.

Pris 59,00 kr

C-vitamin/ nypon/ zink kapslar- 60st

C-vitamin med nypon och zink är ett utmärkt alternativ för upptagna människor som snabbt vill förse kroppen med C-vitamin som är nödvändigt för att kroppen ska fungera korrekt. 

Pris 139,00 kr

Magnesiumcitrat pulver

Magnesiumcitrat från Wish Pharmaceutical  innehåller magnesiumcitrat i form av pulver. Fri från socker, salt, stärkelse, gluten, ägg, soja, mjölkprotein och laktos. Den är fri från genetiskt modifierade organismer (GMO). Produkten kan konsumeras av veganer och vegetarianer.

Pris 59,00 kr

Vitamin D3 4000 IE kapslar - 90 st

Vitamin D3 även kallad för ”solens vitamin” utför många nyckelfunktioner i kroppen. Vitamin D3 är i form av kapslar som är lätt svälja-mjuk gel.

Pris 129,00 kr

Kaliumcitrat 120 kapslar

Kalium är ett av de viktigaste elementen i vår kropp, som har många funktioner och många värdefulla egenskaper. Kosten bör innehålla en daglig dos av kalium för att undvika brister på detta makronäringsämne. Tyvärr är dagens livsmedel allt fattigare på kalium, så det är värt att använda rätt...

Pris 109,00 kr

Vitamin B-12 cyanokobalamin- 30 kapslar

Vitamin B-12 är användbart för absolut alla, men dess intag som tillskott kommer att vara viktigt för personer som inte konsumerar produkter av animaliskt ursprung som är den naturliga källan till vitamin B-12.

Pris 59,00 kr

Kollagen hydrolysat /C-vitamin/ Hyaluronsyra- 60g

Hydrolyserat Kollagen är en ren kollagenprotein som kan användas i proteindrycker eller proteinpulver. Det är en rik källa till protein och aminosyror, C-vitamin stödjer immunförsvaret och hyaluronsyra stärker hud, skelett och leder.

Pris 129,00 kr

MSM - metylsulfonylmetan pulver

MSM är en organisk svavelförening som finns i människokroppen. Det deltar i att skapa strukturen av kollagenfibrer. Det är en antioxidant och deltar i syntesen av basiska aminosyror. Konsumtion av MSM har en positiv effekt på hudens, hårets och naglarnas tillstånd.

Pris 59,00 kr