Ekoplanet ägs av STH International AB med Org.nr 559292-0408.

Adress: Ödtorpsgatan 1

54351 Tibro

Telefon: 0504-122 00     

Hej Ekoplanets familj!

Jag heter Anna och tillsammans med min man och våra medarbetare Ewa, Linda och Peter bildar vi Ekoplanets familj.

HUR ALLT BÖRJADE

Vår historia började för 13 år sedan när vår första son Maximilian föddes. Det var då vi började intressera oss för maten vi äter varje dag. Vi började med att titta på etiketter på förpackningar på de produkter vi köpte till vår familj och upptäckte att många av ingredienserna i sammansättningen är av låg kvalitet och kan till och med vara skadliga för hälsan. Dessutom märkte vi att vissa människors medvetenhet om hälsa och kost fortfarande var låg. Vi ville hjälpa och uppmana våra vänner och bekanta för att försöka göra små förnuftiga val varje dag. Tillsammans med vår  växande intresse för ämnen hälsa och kost växte vår kunskap och medvetenhet och då var dags för en förändring!

DAGS FÖR FÖRÄNDRINGAR!

Efter flera år av att skaffa kunskap inom kosttillskott, örtmedicin och nutrition bestämde vi oss att för att tillsammans med vår vän börja dela med oss ​​vår kunskap till andra människor genom en webbutik där vi hade också möjlighet att erbjuda kunder, produkter som vår familj använder själv.

Det började att gå bra för oss, vi var en av de första som sålde kolloidalt silver och andra kolloider på den svenska marknaden. Vi hade ambitiösa planer, men ibland händer det saker i livet. Min man drabbades av allvarliga besvär till följd av att han utövade tävlingsidrott, vår vän fick barn och jag var tvungen att fortsätta med mina studier på universitetet. Och därför var vi tvungna att avbryta vårt uppdrag. Under tiden växte vår familj med ytterligare barn Livia och Alex, men vår passion och kunskap kunde inte lämnas oanvänd. 

VÅR VISION

Vi har funderat länge på hur vi kan fortsätta med vår passion och uppdrag och bestämde oss för att starta på nytt vår webbutik, även Facebook och Instagram har blivit viktigt för oss, det är där vi delar med oss kunskap men även uppdaterar våra kunder om nyheter i butiken. Vi på ekoplanet vill ta hand om åtminstone en liten del av den här världen som vi lever i därför, de lösningar vi föreslår bidrar till en hållbar utveckling där alla tre dimensioner dvs. det sociala, miljön och ekonomin är inräknade. Vi vill även bilda en familj -en stor familj där alla människor ska känna sig välkomna och därför vi lägger fokus på att bygga relationer med andra människor, våra kunder. Vi vill inte vara bara en importör, säljare och tillverkare av naturprodukter, vi vill också vara en engagerad ambassadör för människohälsan med produkter som stödjer kroppens hälsa och välfungerande samt välmående.

VÅR UNIKHET

Om vi tittar på andra nätbutiker och produkter de erbjuder, kan vi säga att ett stort antal av alla nätbutiker på den svenska marknaden anstränger sig inte för kvaliteten på sina produkter. De satsar mer på kvantitet och marknadsföring istället.

Det som gör oss unika är att vi strävar efter att varenda produkt vi erbjuder är ren utan några fyllmedel, antiklumpningsmedel, färgämnen eller tillsatser som t.ex. magnesiumstearat och citronsyra, men det räcker inte för oss. Vi kontrollerar även var ingredienserna kommer ifrån, tillverkningsprocessen och innehållet av aktiva substanser i en given produkt därför vår utbud skiljer sig från andra nätbutiker som i sin sortiment erbjuder tusentals produkter. Eftersom våra produkter genomgår en hårt selektion vår utbud är mindre men vi satsar på kvalitet och inte på kvantitet! Du har också möjlighet att handla hos oss unika produkter som inte finns den svenska marknaden och kan endast köpas i vår nätbutik.

Ekoplanet strävar efter att hela förpackningsprocessen ska genomföras i enlighet med principerna för återvinning. Vi försöker också att  delta i de största eventet relaterade till vår bransch, därför är vi uppdaterade med nyheter och nya lager som gäller på vår marknad.

Vi är tillgängliga för våra kunder och vi försöker alltid svara på alla frågor inom 24 timmar.

TILL SLUT

Vår huvudmål är att uppmana människor till att göra små förnuftiga val varje dag! Vi kommer alltid att prioritera relationer med andra människor eftersom vi gör detta med kärlek för andra människor.

Välkommen till vår familj. Ekoplanets familj.