Om oss

"Låt maten vara din medicin och medicinen din mat "

Hippokrates

 

Välkommen

Det är här, Du har möjlighet att hitta och köpa riktiga naturliga och ekologiska produkter.

Under årtionden ökar ständigt nivån på miljöförändringarna.

I livsmedel och vardagliga produkter läggs enorma mängder av konserveringsmedel, förbättrings ämnen och andra skadliga kemiska ämnen, vilka kraftig påverkar negativt vår kropp.

Är du ständig trött, utsatt för stress? Har du problem med att tappa kilorna, lider du av någon av nutidens främsta sjukdomar? Kanske är du en omtänksam mamma, som på bästa sätt vill ta hand om sin bebis hälsa? Eller om du är allergisk, vegetarian eller helt enkelt är en medveten person, vilken vill så länge som möjligt njuta av god hälsa och välbefinnande?

Om du själv tillhör till en av de av de övan nämnda grupper, då Du själv snabbt märker att vår butik är perfekt för Dig!

Vårt mål är att främst erbjuda kunderna ekologiska produkter samt utvalda produkter från konventionell produktion, som inte innehåller skadliga tillsatser.

Dessa produkter kommer främst från Europa, men också från övriga världen.

 

Hälsosamma produkter av vårt erbjudande genomgår en noggrann kontroll och urval (inklusive specialiserade ekologiska livsmedel certifieringsorgan). Vi vet mycket väl hur viktig hälsan, välbefinnandet och näringsrik kost betyder, om vi vill se och känna oss perfekt.

 

Om Du letar efter ekologisk mat eller ekologiska matbutiker, bör du vara uppmärksam på, om du har att göra med en verlig ekologisk produkt och att ingen försöker lura Dig!

 

När du handlar i vår butik, behöver Du inte slösa tid för att kontrollera sammansättningen av varje produkt, eftersom vår prioritet är att erbjuda bara rena och naturliga produkter utan konstiga och giftiga kemiska tillsatser.

EKOPLANET.SE butiksägaren är företaget International Trade And Consulting Plebanek med org.nr: 750302XXXX

Förutom att driva en webbutik, ägnar sig bolaget att importera, distribuera och agera som grossist av ekologiska produkter och hälsosamma livsmedel. Detta företag består av människor som är fulla av passion och med energi, som tror på en bättre, grönare och hälsosam framtid.

HJÄRTLIG VÄLKOMMEN TILL SAMARBETE!