Mineraler

Det finns 6 produkter.

Visar 1-6 av 6 objekt

Aktiva filter

Elementärt järn i droppar - 30 ml

Järn kosttillskott förhindrar järnbrist och stöder produktionen av hemoglobin och röda blodkroppar. Den kan användas i fall låg nivå av järn i blodet är bekräftat.

Pris 159,00 kr

Zink picolinate- 150 tabletter

OstroVit Zinc Picolinate är ett kosttillskott i tabletter innehållande zink i en mycket biotillgänglig form, vilket är zink picolinate. Zink hjälper till att bibehålla friskt hår, hud och naglar. Dessutom hjälper zink till att upprätthålla en korrekt metabolism av makronäringsämnen.

Pris 69,00 kr

Selen 200- 60 kapslar

I Swanson Selen 200 hittar du 200 mikrogram selen i en smidig, lättsvald kapsel. Selen är ett grundämne som finns naturligt i jorden men inte sällan är jorden selenfattig och maten som odlas på ett sådant jord är inte så rik på selen, därför kan ett tillskott av selen bli aktuellt.

Pris 59,00 kr

Magnesiumcitrat pulver

Magnesiumcitrat från Wish Pharmaceutical  innehåller magnesiumcitrat i form av pulver. Fri från socker, salt, stärkelse, gluten, ägg, soja, mjölkprotein och laktos. Den är fri från genetiskt modifierade organismer (GMO). Produkten kan konsumeras av veganer och vegetarianer.

Pris 59,00 kr

Kaliumcitrat 120 kapslar

Kalium är ett av de viktigaste elementen i vår kropp, som har många funktioner och många värdefulla egenskaper. Kosten bör innehålla en daglig dos av kalium för att undvika brister på detta makronäringsämne. Tyvärr är dagens livsmedel allt fattigare på kalium, så det är värt att använda rätt...

Pris 109,00 kr

MSM - metylsulfonylmetan pulver

MSM är en organisk svavelförening som finns i människokroppen. Det deltar i att skapa strukturen av kollagenfibrer. Det är en antioxidant och deltar i syntesen av basiska aminosyror. Konsumtion av MSM har en positiv effekt på hudens, hårets och naglarnas tillstånd.

Pris 59,00 kr