Mineraler

Det finns 6 produkter.

Visar 1-6 av 6 objekt

Aktiva filter

Elementärt järn i droppar - 30 ml

Järnbrist är vanligt och kan förekomma i samband med graviditet eller menstruation. Det kan förebyggas genom att vid behov äta tillskott som innehåller järn eller att äta livsmedel innehållande järn. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 159,00 kr

Magnesiumcitrat pulver

Magnesiumcitrat från Wish Pharmaceutical innehåller magnesiumcitrat i form av pulver. Fri från socker, salt, stärkelse, gluten, ägg, soja, mjölkprotein och laktos. Den är fri från genetiskt modifierade organismer (GMO). Produkten kan konsumeras av veganer och vegetarianer. Detta produkt är ett...

Pris 59,00 kr

MSM - metylsulfonylmetan pulver

Metylsulfonylmetan (MSM)  är en organisk svavelförening som finns i människokroppen. Det deltar i att skapa strukturen av kollagenfibrer. Det är en antioxidant och deltar i syntesen av basiska aminosyror. Detta produkt är kosttillskott.

Pris 59,00 kr

Zeolith Klinoptilolith - 250g pulver

Zeolith är ett naturligt mineral med negativ laddning och en kammarstruktur. Produkten ​​har klassificerats som en djurfodertillsats. Mineralet används också för att filtrera vatten, rena luft, foder, som gödningsmedel och som hjälpmedel för växttillväxt.

Pris 149,00 kr

Magnesiummalat 100g

Magnesiummalat är en organisk förening av äppelsyra kombinerat med magnesium och är en av de mest biotillgängliga formerna av magnesium för människor. Denna produkt är ett kosttillskott.

Pris 99,00 kr
  • Ny

Magnesiumlaktat 100g

Magnesiumlaktat är en av den mest absorberbara formen av magnesium av människor. Det är en organisk förening som kombinerar magnesiumhydroxid eller magnesiumkarbonat med mjölksyra. Det är en av de mest värdefulla föreningarna som spelar en viktig roll för att kroppen ska fungera korrekt. Denna...

Pris 65,00 kr
  • Ny