Hem

Det finns 136 produkter.

Visar 1-12 av 136 objekt

Aktiva filter

Psylliumfröskal- 150g EKO

Psyllimfröskal även kallad för loppfrön, innehåller bland annat mycket fiber som bidrar till att upprätthålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmrörelse. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 69,00 kr
  • På rea!

Damianablad - Turnera diffusa

Damiana är en buske uppkallad efter den medeltida apotekaren St. Damian, som rekommenderade bladen av Damiana för olika åkommor. Busken förekommer i Syd- och Centralamerika. Det är bladen som man använder.

Pris 59,00 kr

Inulinpulver - Prebiotika

Inulin är ett naturligt förekommande socker, vitt pulver, lite som stärkelse men till skillnad från stärkelse löser det sig bra i vatten. Det är utmärkt prebiotika som kan bidra till att stimulera utvecklingen av en bra bakterieflora i tarmen.

Pris 49,00 kr
  • På rea!

Ålandsrot rot- Inula helenium 100g

Ålandsrot ( Inula helenium) även kallad för alant, Elins rot eller enulört. Den har sedan länge odlats som medicinalväxt och prydnadsväxt.

Pris 35,00 kr

Fröblandning Vital Fiber-300g

Vital Fiber är ett naturligt kosttillskott som består av en kombination av Plantago Psyllium frön 80% och Plantago ovata skal 20%. Denna produkt är ett kosttillskott.

Pris 79,00 kr
  • På rea!

Cordycepspulver- 50g EKO

Cordyceps sinensis är en svampparasit som förekommer naturligt i Asien. Den växer bara i områdena med de högsta bergen i Nepal och Tibet, och dess sällsynthet gör den särskilt värdefull. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 99,00 kr

Avokadoolja- 50 ml EKO

Ekologisk kallpressad avokadoolja är en fet och mild olja som är grönfärgad av klorofyll. Avokadoolja framställs genom att fruktköttet av bio odlade avokadofrukter kallpressas, vilket ger den en tydlig färg som skiftar i grönt och gult, med en svag och typiskt doft av avokadofrukten.

Pris 59,00 kr

MSM - metylsulfonylmetan pulver

Metylsulfonylmetan (MSM)  är en organisk svavelförening som finns i människokroppen. Det deltar i att skapa strukturen av kollagenfibrer. Det är en antioxidant och deltar i syntesen av basiska aminosyror. Detta produkt är kosttillskott.

Pris 59,00 kr

Humlesuga ört - Betonica officinalis 100g

Humlesuga även känd som Betonia är en växtart i familjen kransblommiga växter. Humlesuga växer i Nordafrika och nästan hela Europa, den finns även i Asien. Använd inom folkmedicin samt som prydnadsväxt.

Pris 59,00 kr

Mistel ört - Viscum album 100g

Mistel är en växt som har varit känd sedan antiken. På den tiden ansågs växten vara en gåva från gudarna med magiska förmågor. Det sägs att misteln på ekarna var en utmärkande lyckobringare. Det är troligt att denna växt också spelade en betydande roll i tron hos gamla keltiska druider.

Pris 29,00 kr