Örter

Det finns 46 produkter.

Visar 1-12 av 46 objekt

Aktiva filter

Ålandsrot rot- Inula helenium 100g

Ålandsrot ( Inula helenium) även kallad för alant, Elins rot eller enulört. Den har sedan länge odlats som medicinalväxt och prydnadsväxt.

Pris 35,00 kr

Bitter apelsin - torkade frukt 100g

Frukten av bitter apelsin är ett uppskattad ört som kommer från Kina.Torkade apelsinfrukter innehåller eteriska oljor, bitterämnen, flavonoider och karotenoider samt pektiner. Apelsinfrukt kan användas bl.a.för att tillaga en infusion eller som en bitter-sur smaksättning för fisk, kött,...

Pris 59,00 kr

Harpagoört/ Djävulsklorot rot- Harpagophytum procumbens 100g

Djävulsklo (Harpagophytum procumbens) är en växt med ursprung i Kalahariöknen i södra Afrika. Växten växer på savannerna i Namibia, Sydafrika och Botswana och är uppkallad efter utseendet på dess frukt, som är täckt med krokar som fastnar i djurets päls.

Pris 59,00 kr

Mariatistelfrö hela 1kg- EKO

Mariatistel kallad även för mjölktistel är en växt som varit välkänd sedan medeltiden. Växten innehåller silymarin. Fröna av Mariatistel används för att göra en populär levermedicin - Sylimarol. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 129,00 kr

Mariatistel mald 1kg- EKO

Mariatistel är en växt som varit välkänd sedan medeltiden. Växten innehåller silymarin. Mald Mariatistel har en mycket mild smak.

Pris 139,00 kr

Vitplister - Lamium album

Vitplister (Lamium album) påminner till utseendet om brännässla men saknar brännhår. Råvaran innehåller bl.a. biogena aminer, flavonoider, tanniner, slem och andra föreningar.

Pris 79,00 kr