Leverans inom Sverige sker normalt inom 2-4 vardagar, beroende på lagerstatus. Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning pga hög orderingång, lagerslut, förseningar från tillverkaren mm. Du får ett spårningsnummer till din e-post i samband med att leveransen lämnar oss, så att du kan spåra ditt pakets väg själv. Vi delar inte upp en order i flera leveranser. Vi anlitar Postnord samt Schenker som leverantör. Du har möjlighet att i din beställning välja fraktbolag. Mindre paket kan levereras i brevlådan.

Utrikes Paket

För närvarande skickar vi endast inom Skandinavien. Kontakta oss på info@ekoplanet.se efter lagt beställning, vi räknar ut fraktkostnaden och meddelar Dig för godkännande. Fraktavgiften beror på paketens vikt och mått samt vilket land paketet ska skickas till.

Ej uthämtat paket

När ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. Om Du inte hämtar ut sin beställning och den skickas åter till Ekoplanet debiteras kunden för kostnader gällande frakt, returfrakt, postförskott, expeditionsavgift samt emballage. Avgiften är f.n. 150 kr. Fakturering sker av Klarna AB.