Kosttillskott

Det finns 24 produkter.

Visar 1-12 av 24 objekt

Aktiva filter

Ashwagandha -250st tabletter EKO

 Ashwagandha rot även känd som indisk ginseng. Växten har använts i århundraden inom indisk medicin som ett medel för att öka kroppens vitalitet.

Pris 259,00 kr

Cordycepspulver- 50g EKO

Cordyceps sinensis är en svampparasit som förekommer naturligt i Asien. Den växer bara i områdena med de högsta bergen i Nepal och Tibet, och dess sällsynthet gör den särskilt värdefull. 

Pris 99,00 kr

Nyponpulver

Nyponpulver är en produkt för alla som vill komplettera brist på C-vitamin och berika den dagliga kosten med ingredienser som ingår i nypon.

Pris 49,00 kr

Psylliumfrö- 150g

Psylliumfrö har en mängd ämnen som har utmärkta hälsofrämjande egenskaper. Bland dem finns fiber, xylos, arabinos, vegetabiliska fetter, aukubin (antiinflammatoriskt, bakteriedödande och antiviralt), tanniner och fytosteroler.

Pris 39,00 kr

Spirulinapulver

Spirulina är naturlig källa av järn och en färskvattensalg som innehåller över 100 olika näringsämnen både viktiga vitaminer, mineraler, antioxidanter och aminosyror. Spirulina är en närings och energitillskott, är lämplig för kvinnor, gravida, äldre, vegetarianer, veganer och aktiva.

Pris 99,00 kr

Guaranapulver-100g EKO

Guarana är en dos av energi, styrka och hälsa, den starkaste naturliga koffeinkällan från Amazonas regnskog (innehåller 4 gånger mer koffein än kaffe). 

Pris 99,00 kr

Fröblandning Vital Fiber-300g

Vital Fiber är ett naturligt kosttillskott som består av en kombination av Plantago Psyllium frön 80% och Plantago ovata skal 20%. 

Pris 79,00 kr