Kosttillskott

Det finns 85 produkter.

Visar 1-12 av 85 objekt

Aktiva filter

Ashwagandha -250st tabletter EKO

Ekologisk Ashwagandha (Whitania Somnifera) även känd som indisk ginseng. Rötterna har använts i århundraden inom ayurvedisk kost. Denna produkt är ett kosttillskott. Jämförpris: 1,04kr/tabl ( 2,072kr/portion)

Pris 259,00 kr

Cordycepspulver- 50g EKO

Cordyceps sinensis är en svampparasit som förekommer naturligt i Asien. Den växer bara i områdena med de högsta bergen i Nepal och Tibet, och dess sällsynthet gör den särskilt värdefull. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 99,00 kr
  • Slut i Lager

Psylliumfröskal- 150g EKO

Psyllimfröskal även kallad för loppfrön, innehåller bland annat mycket fiber som bidrar till att upprätthålla en normal funktion i tarm och en naturlig tarmrörelse. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 69,00 kr

Cordycepspulver - Ophiocordyceps sinensis 50g

Cordyceps ( Ophiocordyceps sinensis) är en svampparasit som förekommer naturligt i Asien. Den växer bara i områdena med de högsta bergen i Nepal och Tibet, och dess sällsynthet gör den särskilt värdefull. Detta är ett kosttillskott. Jämförpris: 2380kr/kg

Pris 119,00 kr
  • Ny

Guaranapulver- 100g EKO

Guarana ( Paullinia cupana) har länge använts av urbefolkningar för dess stimulerande egenskaper och förekommer ofta i energidrycker, därför guarana är en dos av energi och styrka. Detta produkt är ett kosttillskott. 

Pris 99,00 kr

Psylliumfrö- 150g

Psylliumfrö innehåller en mängd ämnen, bland dem finns fiber, xylos, arabinos, vegetabiliska fetter, aukubin (antiinflammatoriskt, bakteriedödande och antiviralt), tanniner och fytosteroler. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 39,00 kr

Spirulinapulver 200g- EKO

Spirulina är namnet på en blågrön alg som växer i det varma vattnet i Central- och Sydamerika och Afrika. Dessa alger är små och spiralformade, därav deras namn. Spirulina innehåller mycket klorofyll men även olika näringsämnen både viktiga vitaminer, mineraler, antioxidanter som bidrar till att...

Pris 89,00 kr

Oreganoolja kapslar- 60st BIO

Naturliga kapslar (pärlor) med eterisk olja av terapeutisk kvalitet, professionellt utvecklade av en välkänd global specialist inom farmaci och aromaterapi: Dominique Baudoux. Kapslar är ett mycket effektivt sätt att inta oljan på, och därigenom upptas den likaledes i ett gott tempo. Detta...

Pris 199,00 kr