Växtbaserad

Det finns 18 produkter.

Visar 1-12 av 18 objekt

Aktiva filter

Ashwagandha -250st tabletter EKO

Ekologisk Ashwagandha (Whitania Somnifera) även känd som indisk ginseng. Rötterna har använts i århundraden inom ayurvedisk kost. Denna produkt är ett kosttillskott.

Pris 259,00 kr

Guaranapulver- 100g EKO

Guarana ( Paullinia cupana) har länge använts av urbefolkningar för dess stimulerande egenskaper och förekommer ofta i energidrycker, därför guarana är en dos av energi och styrka. Detta produkt är ett kosttillskott. OBS! KORT DATUM 04/2023

Pris 74,25 kr Baspris 99,00 kr
  • På rea!
  • −25%
  • −25%

Mariatistel kapslar- 60st EKO

Ekologisk mariatistel i form av kapslar är ett snabbt och smidigt sätt att få i sig preparatet på. Denna produkt är en kosttillskott.

Pris 129,00 kr

Nyponpulver 1kg- EKO

Ekologiskt nyponpulver är en produkt för alla som vill komplettera brist på C-vitamin och berika den dagliga kosten med ingredienser som ingår i nypon. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 219,00 kr

Amlapulver -100g EKO

Amla (Indisk krusbär, Emblica officinalis) är en frukt som tack vare sina egenskaper har använts i den Indiska medicin, varifrån den kommer, i många år. I Ayurveda används alla delar av växten. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 75,00 kr

Silymarin kapslar 100st extrakt 80% -300mg

Silymarin är ett aktivt komplex av flavonolignaner, dvs föreningar av vegetabiliskt ursprung som erhålls från Mariatistel ( Silybum marianum L.). Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 159,00 kr

Ashwagandha pulver 250g - EKO

Ekologisk Ashwagandha (Whitania Somnifera) även känd som indisk ginseng. Rötterna har använts i århundraden inom ayurvedisk kost. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 119,00 kr

Gurmar (Gymnena sylvestre ) - 100 kapslar x 200mg

Gurmar (Gymnema sylvestre) kallas av hinduerna för sockerförstöraren, eftersom örten kan hjälpa till att minska lusten efter sötsaker. Gurmar och gymnemic syra som finns i den blockerar smakreceptorer, så att de kan undertrycka önskan om söt eller bitter mat. Gurmar blad och rot används särskilt...

Pris 139,00 kr
  • Ny

Resveratrol forte -30 kapslar x 250mg

Ämnet resveratrol tillhör gruppen växtpolyfenoler som återfinns bland annat i skalet på röda vindruvor, i kakaobönan, i vissa bär och nötter samt Parkslide rot( Reynoutria japonica). Resveratrol fungerar som en antioxidant - hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress och förhindrar...

Pris 143,00 kr
  • Ny

Brahmi max (Bacopa monnieri) 100kapslar x 500mg

Brahmi som i folkmun även kallas Litet tjockblad är en av de viktigaste örtväxterna som används i Ayurveda, där den klassificeras som Medhya Rasayanas - föryngrande, ger klarhet och sinnesfrid. Örten kan vara effektiv för minnet, kan hjälpa till med kampen mot stress och kan öka proteinsyntesen i...

Pris 179,00 kr
  • Ny

Ödleblad (Houttuynia cordata) 100 kapslar x 250mg

Ödleblad (Houttuynia cordata) kommer från Sydostasien, där den i flera år har varit en del av inte bara traditionell medicin, utan även i köket. Växten är rik på bioaktiva ämnen. De omfattar t.ex. flavonoider, organiska syror, steroler och flyktiga oljor. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 129,00 kr
  • Ny

Rosenrot (Rhodiola rosea) + magnesium 100 kapslar x 700mg

Rosenrot (Rhodiola rosea) extrakt är ett högdoserat tillskott av rosenrot i vegetabiliska kapslar. Rosenrot extrakt innehåller rosenrotextrakt och magnesium som hjälper till att upprätthålla normal mental prestation samt minska trötthet och utmattning. Detta produkt är kosttillskott.

Pris 135,00 kr
  • Ny