Batom

Matcha te- 100g EKO

119,00 kr
Inkl. moms

Matcha är ett japanskt grönt te och liksom allt grönt te anses denna typ av te vara ett mycket hälsosamt tillskott till kosten. Det har en mycket intressant effekt på vår kropp och det har bevisats av vetenskaplig forskning.

Kvantitet
0
I Lager

Tack vare innehållet av koffein och L-teanin stimulerar det och har samtidigt en avslappnande effekt, vilket i sin tur gör att man kan uppnå ett mycket behagligt tillstånd av mental klarhet, utan biverkningar som kaffe kan orsaka. Matcha bidrar inte till irritabilitet och hyperaktivitet, det förbättrar humöret och motiverar till handling. Grönt te kan hjälpa till att upprätthålla koncentrationen under lång tid.

Matcha grönt te kan också hjälpa dig att tappa onödiga kilon – genom att påskynda ämnesomsättningen kan bidra till snabbare fettförbränning. På grund av förekomsten av stora mängder klorofyll i bladen, stödjer det matsmältningssystemet, påskyndar reningen av kroppen, och kan även hjälpa till att motverka inflammation och stödja regenerativa processer i kroppen. Matcha innehåller näringsämnen som vitamin A och C samt kalium, kalcium och järn.

Ingredienser: mald matcha * 100% 

* certifierad ekologisk ingrediens

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Näringsvärden per 100g:

energivärde: 1591 kJ / 380 kcal

fett: 16g

inklusive mättade fettsyror: 3,0 g

kolhydrater: 58g

varav sockerarter: 40g

fiber: 6,0 g

protein: 8,0 g

salt: 0,0 g

Användning : häll 1 tesked tepulver i en kopp, lös upp i en liten mängd varmt vatten.

Matcha är perfekt för att tillaga både varma och kalla drycker och desserter. Lämplig för matlagning och bakning.

Förvaring: förvara på en torr, sval plats.Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ursprungsland: Kina

OBS!

Rekommenderat dagligt dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rådgör alltid med din läkare.

Matcha te- 100g EKO

119,00 kr
Kommentarer (1)
Betyg
Det finns inga kundrecensioner just nu.