Rötter

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt

Aktiva filter

Ålandsrot rot- Inula helenium 100g

Ålandsrot ( Inula helenium) även kallad för alant, Elins rot eller enulört. Den har sedan länge odlats som medicinalväxt och prydnadsväxt.

Pris 35,00 kr

Harpagoört/ Djävulsklorot rot- Harpagophytum procumbens 100g

Djävulsklo (Harpagophytum procumbens) är en växt med ursprung i Kalahariöknen i södra Afrika. Växten växer på savannerna i Namibia, Sydafrika och Botswana och är uppkallad efter utseendet på dess frukt, som är täckt med krokar som fastnar i djurets päls.

Pris 59,00 kr

Krusskräppa rot - Rumex crispus 100g

Krusskräppa var en gång en växt som ofta användes i alla hem. För närvarande används oftast rot för att brygga örtteer med en intensiv arom och en bitter smak.

Pris 39,00 kr

Bertram ( släkte Anacyclus) / Akarkara- rot 50g

Bertram (släkte Anacyclus) kallat även för Akarkara i Ayurveda eller spansk kamomill (Anacyclus pyrethrum). Örten vi erbjuder kommer från arten Anacyclus pyrethrum. Örten är samtidigt en krydda som gärna används inom matlagning.

Pris 79,00 kr
  • Ny

Indisk Sarsaparilla (Hemidesmus indicus) rot - 50g

Indisk Sarsaparilla (Hemidesmus indicus) – även kallad Sariva eller Sugandi, är en buske med tunna, slingrande skott. Växten kommer från de södra delarna av Asien. Råvaran som används är roten, den innehåller bl.a. steroidsaponiner. Örten används i Ayurveda.

Pris 59,00 kr
  • Ny