Superfoods

Det finns 12 produkter.

Visar 1-12 av 12 objekt

Aktiva filter

Spirulinapulver 200g- EKO

Spirulina är namnet på en blågrön alg som växer i det varma vattnet i Central- och Sydamerika och Afrika. Dessa alger är små och spiralformade, därav deras namn. Spirulina innehåller mycket klorofyll men även olika näringsämnen både viktiga vitaminer, mineraler, antioxidanter som bidrar till att...

Pris 89,00 kr

Chlorellapulver- 300g EKO

Chlorella tillhör gruppen "superfoods" av en anledning. Denna encelliga alg, som växer i sötvatten, innehåller vitaminer samt makronäringsämnen. Den höga koncentrationen av klorofyll, är ansvarig för dess gröna färg. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 339,00 kr

Maca 125g- tabletter 250st EKO

Ekologisk Maca-tabletter är ett alternativ för personer som föredrar denna form av att inta kosttillskott. Maca  är en växt som odlas högt i Anderna i Peru. Den torkade macaroten kännetecknas av ett högt innehåll av kolhydrater, inklusive värdefulla kostfibrer. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 199,00 kr

Spirulina- 400mg, 300st tabletter EKO

Ekologisk spirulina är en typ av ätbar blågrön mikroalg som är väldigt klorofyllrik livsmedel. Klorofyll är det som färgar växten grön och är mycket näringsrik. Spirulina innehåller över 100 olika näringsämnen. Detta produkt är ett kosttillskott. Jämförpris: 0,50kr/tabl (4kr/portion)

Pris 149,00 kr

Macapulver 250g- EKO

Ekologiskt Macarot i pulverform är den mest populära formen som finns på marknaden. Den är bekvämt att dosera eftersom detta produkt kan användas på många olika sätt, t.ex som tillsats till cocktails, juice, vatten, yoghurt, kefir, puré eller andra rätter och drycker. Detta produkt är ett...

Pris 109,00 kr

Korngräspulver 100g

Korngräs är en typ av spannmål som anses vara en produkt från kategorin superfood på grund av dess rikedom av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Korngräs var en av beståndsdelarna i de gamla romarnas kost. Denna produkt är en kosttillskott.

Pris 49,00 kr

Moringablad tabletter 250st -125g EKO

Moringa är ett tropiskt träd av familjen Moringidae, hemma i Indien och Pakistan, även känt som pepparrotsträdet. Den är torktolerant och har tämjts i områden som Asien, Afrika och Sydamerika. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 189,00 kr

Chlorella 300 tabletter x 500 mg -EKO

Chlorella är en encellig blågrön alg rik på ett brett spektrum av proteiner, kolhydrater och vitaminer. Den innehåller också fettsyror, inklusive: linolsyra och alfa-linonsyra. Detta är ett kosttillskott.   

Pris 209,00 kr

Spirulina 300 tabletter x 500 mg EKO

Spirulina är namnet för en alg som växer i det varma vattnet i sjöar i Afrika och Central- och Sydamerika. Det är också speciellt uppfödd där, eftersom det finns en stor efterfrågan på denna växt, som används vid tillverkning av kosmetika och i form av pulver eller kapslar säljs som ett...

Pris 199,00 kr

Chlorella & Spirulina 500 mg x 300 tabletter - EKO

För att lösa dilemma för många människor som undrar vilken alg de ska välja: spirulina eller chlorella, har Rainforest Foods kombinerat dem i lika stora proportioner i en tablett. Nu alla fördelar med båda algerna i en tablett. Detta är ett kosttillskott.   

Pris 219,00 kr