Superfoods

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt

Aktiva filter

Chlorellapulver- 300g EKO

Chlorella tillhör gruppen "superfoods" av en anledning. Denna encelliga alg, som växer i sötvatten, innehåller vitaminer samt makronäringsämnen. Den höga koncentrationen av klorofyll, är ansvarig för dess gröna färg. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 249,00 kr

Maca 125g- tabletter 250st EKO

Ekologisk Maca-tabletter är ett alternativ för personer som föredrar denna form av att inta kosttillskott. Maca  är en växt som odlas högt i Anderna i Peru. Den torkade macaroten kännetecknas av ett högt innehåll av kolhydrater, inklusive värdefulla kostfibrer. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 199,00 kr

Spirulina- 400mg, 300st tabletter EKO

Ekologisk spirulina är en typ av ätbar blågrön mikroalg som är väldigt klorofyllrik livsmedel. Klorofyll är det som färgar växten grön och är mycket näringsrik. Spirulina innehåller över 100 olika näringsämnen. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 149,00 kr

Macapulver 250g- EKO

Ekologiskt Macarot i pulverform är den mest populära formen som finns på marknaden. Den är bekvämt att dosera eftersom detta produkt kan användas på många olika sätt, t.ex som tillsats till cocktails, juice, vatten, yoghurt, kefir, puré eller andra rätter och drycker. Detta produkt är ett...

Pris 109,00 kr

Korngräspulver

Korngräs är en typ av spannmål som anses vara en produkt från kategorin superfood på grund av dess rikedom av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Korngräs var en av beståndsdelarna i de gamla romarnas kost. Denna produkt är en kosttillskott.

Pris 49,00 kr

Moringablad tabletter 250st -125g EKO

Moringa är ett tropiskt träd av familjen Moringidae, hemma i Indien och Pakistan, även känt som pepparrotsträdet. Den är torktolerant och har tämjts i områden som Asien, Afrika och Sydamerika. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 189,00 kr