Ekoplanet

Humlesuga ört - Betonica officinalis 100g

59,00 kr
Inkl. moms

Humlesuga (Betonica officinalis) även känd som Betonia är en växtart i familjen kransblommiga växter. Humlesuga växer i Nordafrika och nästan hela Europa, den finns även i Asien. Använd inom folkmedicin samt som prydnadsväxt.

Jämförpris: 590kr/kg

Kvantitet
0
I Lager

Humlesuga var på grund av sina egenskaper känd redan under antiken. Den användes som en medicinsk och magisk växt. Idag har den olika användningsområden.

Ingredienser: Humlesuga torkade ört 100%

Dosering: Använd 1/2 - 1 tsk örter per kopp kokt vatten. Låt stå och dra i 10-15 minuter. Drick 1-3 koppar per dag.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

OBS!

Man bör komma ihåg att stora doser av Humlesuga kan orsaka förstoppning och irritation i mag-tarmkanalen. Använd ej under graviditet och amning, rådfråga en läkare innan användningen av örten.

Det är bäst att rådfråga en läkare eller apotekspersonal vid intag av växtbaserade preparat, eftersom valet av ett lämpligt växtpreparat kräver lika mycket kunskap som när det gäller ett kemiskt preparat. Man bör komma ihåg att dessa typer av preparat kan interagera med de mediciner som tas, vilket utgör ett hot mot hälsan. Vissa växtbaserade preparat kan ha en mycket stark effekt, så man bör följa alla rekommendationer och restriktioner från tillverkaren.

Humlesuga ört - Betonica...

59,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar