Batom

Chlorella pyrenoidosa tabletter 400mg -300st EKO

179,00 kr
Inkl. moms

Chlorella pyrenoidosa är en encellig, grön mikroalg som växer i sötvatten. Detta produkt är kosttillskott.

Kvantitet
0
I Lager

Näringsinnehåll i Chlorella:

Chlorella är full av viktiga vitaminer och antioxidanter, bland annat: C-vitamin, betakaroten, klorofyll, lutein, tiamin, riboflavin, pyridoxin, niacin, pantotensyra, folsyra, vitamin B12, biotin, kolin, lipoicsyra och inositol. Chlorella innehåller även flera viktiga mineraler som fosfor, kalcium, zink, magnesium och järn, protein, dietary fiber, nukleinsyror, omega fettsyror och chlorella tillväxtfaktor (CGF).

Chlorellas ursprung:

Chlorella har funnits på jorden i över 540 miljoner år. Det var dock först på 1800-talet som den upptäcktes av japanerna. Vi säljer chlorella i pulverform och tablettform. Båda produkterna är naurliga utan tillsater. Mixas med fördel i en smakrik smoothie.


Ingredienser: ekologiska alger Chlorella pyrenoidosa 100%

Aktiva ingredienser: eko chlorella pyrenoidosa ,

1 tablett 400mg

8 tabletter* 3200mg

* rekommenderat dagligt dos

Dosering: konsumera 8 tabletter om dagen med mycket vatten, helst en halvtimme före måltid. För att få önskad effekt bör den användas regelbundet.

Förvaring: produkten bör inte utsättas för värmebehandling som negativt påverkar dess hälsoegenskaper. Förvaras torrt och svalt, utom räckhåll för små barn.

Ursprungsland: Kina

OBS!

Överskrid inte den rekommenderade dosen under dagen. Ett kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Rådgör alltid med din läkare.

Chlorella pyrenoidosa...

179,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar