Batom

Chlorella EKO tabletter 250 g

kr179.00
Tax included

Chlorella alger
Chlorella är en encellig, grön mikroalg som växer i sötvatten.

Näringsinnehåll i Chlorella:
Chlorellan är full av viktiga vitaminer och antioxidanter, bland annat: C-vitamin, betakaroten, klorofyll, lutein, tiamin, riboflavin, pyridoxin, niacin, pantotensyra, folsyra, vitamin B12, biotin, kolin, lipoicsyra och inositol. Chlorellan innehåller även flera viktiga mineraler som fosfor, kalcium, zink, magnesium och järn, protein, dietary fiber, nukleinsyror, omega fettsyror och chlorella tillväxtfaktor (CGF).
Chlorella har bland annat en kraftfull förmåga att bidra till att avgifta kroppen och stärka kroppens immunförsvar. Kemikalier, gifter och tungmetaller i den mat vi äter, vattnet vi dricker och luften vi andas binds av chlorellan för att sedan utsöndras via våra kroppsvätskor. Efter några månaders intag av chlorella har en markant avgiftning av hela kroppen skett.
Chlorella är också mycket välgörande för matsmältningen då den får vänliga bakterier som lactobacillus att mångfaldiga sig fyra gånger snabbare än vanligt. Chlorellans extremt höga halt av klorofyll gör att kroppsodörer som dålig andedräkt snabbt kan neutraliseras. Klorofyllet stimulerar även produktionen av röda blodkroppar och hjälper till att transportera syre runt kroppen och till hjärnan. Detta gör att den mentala fokuseringen ökar.
Chlorella innehåller dessutom 60 procent högvärdigt protein, detta i form av 18 aminosyror, varav alla åtta essentiella aminosyrorna ingår, vilket gör det till ett komplett protein. Proteinet har en mycket god upptagningsförmåga.

Chlorellas ursprung:
Chlorella har funnits på jorden i över 540 miljoner år. Det var dock först på 1800-talet som den upptäcktes av japanerna. Vi säljer chlorella i pulverform och tablettform. Båda produkterna är naurliga utan tillsater. Mixas med fördel i en smakrik smoothie.

De viktigaste egenskaperna är:
- Kontrollen av tarmen, och framför allt hjälpa till med besvärande förstoppning
- Avgiftning av toxiner, vilket förhindrar belastning njurar och lever
- Stärka immunförsvaret speciellt under höst och vinter
- Förbättring av psykiska och fysiska tillstånd
- Föryngring av kroppen genom förnyelse av skadade vävnader och DNA.

xaxs

Chlorella EKO tabletter 250 g

kr179.00
Comments (0)
No customer reviews for the moment.