Batom

Chlorellapulver- 300g EKO

249,00 kr
Inkl. moms

Chlorella tillhör gruppen "superfoods" av en anledning. Denna encelliga alg, som växer i sötvatten, innehåller vitaminer samt makronäringsämnen. Den höga koncentrationen av klorofyll, är ansvarig för dess gröna färg. Detta produkt är ett kosttillskott.

Kvantitet
0
I Lager

Chlorella är en stor källa till inte bara vitaminer utan även makronäringsämnen. Den innehåller B-vitaminer som stödjer nervsystemets arbete, inklusive folsyra. Denna gröna alg är också rik på A- vitamin, vilket säkerställer att huden, håret och naglar är starka. C - vitamin för att stödja immunitet och E- vitamin för att fördröja åldrandeprocessen.

Chlorella innehåller också ämnen som är värdefulla för vår kropp, såsom järn, kalium, kalcium, magnesium, zink, fosfor, selen, mangan och jod. Chlorella är ett perfekt komplement till en vegansk eller vegetarisk kost, främst på grund av det mycket höga innehållet av vegetabiliskt protein som står för över 50 % av produktens vikt.

Chlorellapulver i en mald form är perfekt som tillsats till desserter, pasta eller sallader. Människor som inte är nöjda med dess karakteristiska smak rekommenderas att inkludera det som en ingrediens i frukt- och grönsakssmoothie.

Ingredienser: ekologisk alg Chlorella Vulgaris

Näringsvärde per 100g:

  • energivärde: 1369kJ / 326kcal

  • fett: 12,0g

     inklusive mättade fettsyror: 1,0 g

  • kolhydrater: 17,0 g

     varav sockerarter: 0,8 g

  • fiber: 12,0 g

  • protein: 58g

  • salt: 1,3 g

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Dosering: tillsätt 1 tesked (5g om dagen) till 250 ml varmt vatten eller blanda med juice. Produkten kan också läggas till yoghurt, kefir, sallader, såser osv.

Förvaring:  Förvara på en torr, sval plats, utom räckhåll för barn.

Ursprungsland: Kina

OBS!

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rådgör alltid med din läkare.

Chlorellapulver bör ej utsättas för värmebehandling som negativt påverkar dess egenskaper. Den dagliga dosen av chlorella bör vara 5-10g. För att få önskad effekt bör den användas regelbundet.

Chlorellapulver- 300g EKO

249,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar