• På rea!
  • −25%

Ekoplanet Bitter apelsin - torkade bär 100g

44,25 kr
59,00 kr
Inkl. moms
  • ett uppskattad växt från Kina
  • innehåller många aktiva ämnen
  • kan användas i infusion eller i köket

Jämförpris: 590kr/kg

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning 59kr.

Kvantitet
0
I Lager

Torkade bär av apelsinträdet är en uppskattad växt som kommer från Kina. Kineserna är fortfarande de största entusiasterna av bitter apelsin såväl som sötare mandariner. De värdesätter dem för deras smak och värdefulla egenskaper. 

Torkade apelsinbär innehåller upp till 2,5 % eteriska oljor (inklusive neroli och citral). Dessutom innehåller de bitterämnen (0,5%), flavonoider (inklusive hesperidin och naringenin) samt karotenoider och pektiner.

Apelsinbär kan användas bl.a.för att tillaga en infusion eller som en bitter-sur smaksättning för fisk, kött, orientaliska eller mexikanska rätter.

Ingredienser: Bitter apelsin torkade bär 100%

Dosering: Torkade bitter apelsin funkar som tillsats till te, som arom för vin, tinktur eller likör, och som en bitter-sur smaksättning för fisk, kött, orientaliska eller mexikanska rätter.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt, oåtkomligt för små barn.

OBS!

Överskrid ej det rekommenderade dagliga intaget. Använd inte vid allergiska reaktioner. Använd inte under graviditet och amning. 

Det är bäst att rådfråga en läkare eller apotekspersonal vid intag av växtbaserade preparat, eftersom valet av ett lämpligt växtpreparat kräver lika mycket kunskap som när det gäller ett kemiskt preparat. Man bör komma ihåg att dessa typer av preparat kan interagera med de mediciner som tas, vilket utgör ett hot mot hälsan. Vissa växtbaserade preparat kan ha en mycket stark effekt, så man bör följa alla rekommendationer och restriktioner från tillverkaren.

Ekoplanet Bitter apelsin -...

59,00 kr 44,25 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar