Ekoplanet

Moringa blad-100g EKO

55,00 kr
Inkl. moms

Ekologisk moringa blad innehåller mycket protein, kalium och järn (moringa innehåller mer järn än spenat) och vitamin A, C samt E. Den innehåller också mycket mangan, krom och bor. Detta produkt är ett kosttillskott.

Jämförpris: 550kr/kg

Kvantitet
0
I Lager

Moringa oleifera plantan är ett träd som växer i norra Indien samt i tropiska och subtropiska klimat som finns i Afrika och Asien. De torkade blad från moringaträdet innehåller många värdefulla ingredienserna.

Traditionellt sett har moringa använts för en rad olika hälsoproblem. Växten innehåller värdefulla ämnen som mangan, krom och bor. Mangan bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress, krom bidrar till att upprätthålla normala blodsockernivåer samt bor bidrar till att hjärna ska fungera normalt. Moringa innehåller mer bor än någon annan växt. Dessutom innehåller moringa aminosyror och omega-3, 6 och 9 fettsyror.

Hos oss, hittar du moringa blad även i form av tabletter.

Ingredienser: torkade moringa blad * 100%

* certifierad ekologisk ingrediens

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Dosering: Häll ett glas kokande vatten över 1 tesked moringa blad och låt det stå täckt i cirka 10-15 minuter.

Förvaring: Förvara på en torr, sval plats, oåtkomligt för små barn.

Ursprungsland: Egypt

OBS!

Överskrid ej den rekommenderade dagliga intaget. Detta produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Ej lämplig för gravida samt barn.Rådgör alltid med din läkare.

Moringa blad-100g EKO

55,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar