Ekoplanet

Cistus Incanus 150g - EKO

59,00 kr
Inkl. moms

Cistus Incanus -är ett örtte med ursprung i södra Europa. Purgeinfusionen kan förbättra kroppens övergripande tillstånd och välbefinnande. Detta är ett kosttillskott.

Jämförpris:393kr/kg

Kvantitet
2
I Lager

Cistus har en hartsartad arom med smaken något syrlig och uppfriskande. Det har en lång historia och en etablerad position i Medelhavsländerna. I Mellanöstern administrerades det för medicinska ändamål som infusion redan på 300-talet f.Kr.

Bladen av denna buske är en av de största källorna till polifenoler. Polifenoler är föreningar som neutraliserar fria radikaler.

Ingredienser: cistusört * 100%

* certifierad ekologisk ingrediens

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Dosering: 1 tesked cistus incanus (2g) häll till 200 ml kokande vatten vid 90 ° C, brygg i ca 8 - 10 minuter. Drick 2- 3 gånger per dag. Om du inte gillar smaken av infusionen kan den sötas med honung eller någon annan sötningsmedel. 

Rekommenderat dagligt intag av produkten: 6g.

Förvaring:Förvaras på en torr och sval plats, utom räckhåll för barn.

Ursprungsland: Albanien

OBS!

Överskrid inte den rekommenderade dagliga portionen. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Rådgör alltid med din läkare.

Cistus Incanus 150g - EKO

59,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar