Ekoplanet, Cistus Incanus 100g - EKO

83,00 kr
Inkl. moms
  • passar i örtte
  • uppfriskande
  • innehåller antioxidanter som bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress

Detta är ett kosttillskott.

Jämförpris: 830kr/kg

Kvantitet
2
I Lager

 Vad är Cistus Incanus?

Cistus är en buske som framför allt odlas i Medelhavsområdet. Den fångar ögat med sina vackra, färgglada blommor, men den är mest känd för sina unika egenskaper. Cistus i första hand är en rik källa till polyfenoler, det vill säga naturliga antioxidanter som bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress. Den innehåller även flavonoider, fettsyror, tanniner (beräknas ha något mer än grönt te). Örten kan förbättra kroppens övergripande tillstånd och välbefinnande.

Av bladen, och ibland även av stjälkarna och blommorna, bereds infusion och teer, tillgängliga i form av färdiga påsar eller torkade blad. Cistuste har en något bitter, men delikat örtsmak och arom - dess styrka kan regleras genom att kontrollera brygglängden.

 Ingredienser: cistusört * 100%

* certifierad ekologisk ingrediens

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

 Dosering: 1 tesked cistus incanus (2g) häll till 200 ml kokande vatten vid 90 ° C, brygg i ca 8 - 10 minuter. Drick 2- 3 gånger dagligen. Om du inte gillar smaken av infusion kan den sötas med honung eller någon annan sötningsmedel. 

 Rekommenderat dagligt intag av produkten: 6 g.

Förvaring: Förvaras på en torr och sval plats, utom räckhåll för barn.

Ursprungsland: Albanien

 OBS! Överskrid inte den rekommenderade dagliga portionen. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Rådgör alltid med din läkare.

Ekoplanet, Cistus Incanus...

83,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar