• På rea!
  • −20%
Batom

Macarot pulver 1kg EKO

199,20 kr
249,00 kr
Inkl. moms

Macarot i pulverform är den mest populära formen som finns på marknaden. Den är bekvämt att dosera eftersom denna produkt kan användas på många olika sätt, t.ex som tillsats till cocktails, juice, vatten, yoghurt, kefir, puré eller andra rätter och drycker.

Kvantitet
0
I Lager

Maca  är en växt som odlas högt i Anderna i Peru. Den torkade macaroten kännetecknas av ett högt innehåll av kolhydrater, inklusive värdefulla kostfibrer. Maca är rik på aminosyror (den innehåller så många som 20) och hälsosamma omättade fettsyror (EFA), antioxidanter, inklusive växtsteroler och glukosinolater. Den har också många mikro- och makroelement, inklusive järn, kalcium, koppar, zink, kalium och vitaminer (B1, B2, C, E). 

Macarot har starka adaptogena egenskaper. Produkten kan tillföra energi, öka uthålligheten och motståndskraften mot stress. Den kan möjliggöra mer effektivt mentalt och fysiskt arbete. Det är allmänt erkänt som ett superlivsmedel, vars egenskaper bland annat härrör från idrottare. Maca-tillskott ökar effektiviteten och i kombination med tillskott med koenzym Q10 kan det ge märkbara fördelar för personer som idrottar intensivt.

Ingredienser: maca rotpulver * (Lepidium peruvianum)

* certifierad ekologisk ingrediens

Näringsinnehåll per 100g :

energivärde: 1503 kJ / 359 kcal

fett: 2,0 g

inklusive mättade fettsyror: <0,1 g

kolhydrater: 67,5 g

varav sockerarter: 32,5 g

fiber: 6,5 g

protein: 13,5 g

salt: 0,05 g

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Dosering: drick cirka 1 liten tesked pulver om dagen upplöst i din favoritdryck eller lägg till yoghurt, desserter, sallader, bakverk

Förvaring: förvara på en torr, sval plats, utom räckhåll för barn.

Ursprungsland: Utanför EU

OBS!

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Rådgör alltid med din läkare.

Macarot pulver 1kg EKO

249,00 kr 199,20 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.