Ekoplanet

Macapulver 250g- EKO

109,00 kr
Inkl. moms

Ekologiskt Macarot i pulverform är den mest populära formen som finns på marknaden. Den är bekvämt att dosera eftersom detta produkt kan användas på många olika sätt, t.ex som tillsats till cocktails, juice, vatten, yoghurt, kefir, puré eller andra rätter och drycker. Detta produkt är ett kosttillskott.

Kvantitet
1
I Lager

Maca  är en växt som odlas högt i Anderna i Peru. Den torkade macaroten kännetecknas av ett högt innehåll av kolhydrater, inklusive värdefulla kostfibrer. Maca är rik på aminosyror (den innehåller så många som 20) och hälsosamma omättade fettsyror (EFA), antioxidanter, inklusive växtsteroler och glukosinolater. Den har också många mikro- och makroelement, inklusive järn, kalcium, koppar, zink, kalium och vitaminer (B1, B2, C, E). 

Ingredienser: maca rotpulver * (Lepidium peruvianum)

* certifierad ekologisk ingrediens

Näringsvärde per 100g :

energivärde: 1503 kJ / 359 kcal

fett: 2,0 g

inklusive mättade fettsyror: <0,1 g

kolhydrater: 67,5 g

varav sockerarter: 32,5 g

fiber: 6,5 g

protein: 13,5 g

salt: 0,05 g

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Dosering: drick cirka 1 liten tesked pulver om dagen upplöst i din favorit dryck eller lägg till yoghurt, desserter, sallader, bakverk.

Förvaring: förvara på en torr, sval plats, utom räckhåll för små barn.

Ursprungsland: Peru

OBS!

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Rådgör alltid med din läkare.

Macapulver 250g- EKO

109,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.