Batom

Maca -Lepidium meyenii tabletter -250st EKO

199,00 kr
Inkl. moms

Ekologisk Maca (Lepidium meyenii) -tabletter är ett alternativ för personer som föredrar denna form av att inta kosttillskott. Maca är en växt som odlas högt i Anderna i Peru. Den torkade macaroten kännetecknas av ett högt innehåll av kolhydrater, inklusive värdefulla kostfibrer. Detta produkt är ett kosttillskott.

Jämförpris: 0,79kr/ tabl (4,77kr/ portion)

Kvantitet
0
I Lager

Maca är rik på aminosyror (den innehåller så många som 20) och hälsosamma omättade fettsyror (EFA), antioxidanter, inklusive växtsteroler och glukosinolater. Den har också många mikro- och makroelement, inklusive järn, kalcium, koppar, zink, kalium och vitaminer (B1, B2, C, E).

Macarot har starka adaptogena egenskaper. Produkten kan tillföra energi och öka uthålligheten. Den kan möjliggöra mer effektivt mentalt och fysiskt arbete. Produkten är allmänt känd som ett superlivsmedel.

Ingredienser: maca rotpulver * (Lepidium meyenii) 

* certifierad ekologisk ingrediens

Aktiva ingredienser: Eko maca rotpulver,

1 tablett = 500 mg

6 tabletter* =3000mg

* Rekommenderat dagligt dos

Dosering: 6 tabletter om dagen, skölj ner med mycket vatten, helst en halvtimme före måltid.

Förvaringförvara på en torr, sval plats, utom räckhåll för små barn.

Ursprungsland: Peru

OBS!

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Använd ej under graviditet eller amning. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Rådgör alltid med din läkare.

Maca -Lepidium meyenii...

199,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar