Batom

Macarot 125g- tabletter 250st EKO

199,00 kr
Inkl. moms

Maca-tabletter är ett alternativ för personer som föredrar denna form av att inta kosttillskott. Maca  är en växt som odlas högt i Anderna i Peru. Den torkade macaroten kännetecknas av ett högt innehåll av kolhydrater, inklusive värdefulla kostfibrer.

Kvantitet
0
I Lager

Maca är rik på aminosyror (den innehåller så många som 20) och hälsosamma omättade fettsyror (EFA), antioxidanter, inklusive växtsteroler och glukosinolater. Den har också många mikro- och makroelement, inklusive järn, kalcium, koppar, zink, kalium och vitaminer (B1, B2, C, E).

Macarot har starka adaptogena egenskaper. Produkten kan tillföra energi, öka uthålligheten och motståndskraften mot stress. Den kan möjliggöra mer effektivt mentalt och fysiskt arbete. Produkten är allmänt känd som ett superlivsmedel, vars egenskaper bland annat härrör från idrottare. Maca-tillskott ökar effektiviteten och i kombination med tillskott med koenzym Q10 kan det ge märkbara fördelar för personer som idrottar intensivt.

Ingredienser: maca rotpulver * (Lepidium peruvianum) 

* certifierad ekologisk ingrediens

Aktiva ingredienser: Eko maca rotpulver,

1 tablett = 500 mg

Dosering: 6 tabletter om dagen, skölj ner med mycket vatten, helst en halvtimme före måltid.

Förvaringförvara på en torr, sval plats, utom räckhåll för barn.

Ursprungsland: Peru

OBS!

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Rådgör alltid med din läkare.

Macarot 125g- tabletter...

199,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.