Ekoplanet

C-Vitamin, L-askorbinsyra pulver- 250g

139,00 kr
Inkl. moms

C-vitamin är ett ämne som är nödvändigt för att en människa ska fungera väl. Det utför många funktioner i kroppen, och dess brist kan få allvarliga konsekvenser. L-askorbinsyra är ren C-vitamin som bidrar bland annat till att upprätthålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Den gynnsamma effekten uppnås med ett dagligt intag av 200 mg C-vitamin över den rekommenderade dagliga dosen C-vitamin.Detta produkt är ett kosttillskott.

Jämförpris: 556kr/kg

 

Kvantitet
0
I Lager

Människor, till skillnad från de flesta djur och växter, kan inte producera C-vitamin på egen hand. Det är därför det är så viktigt att ge rätt dos C-vitamin tillsammans med mat eller i form av tillskott.

C -Vitamin bidrar bland annat till:

-normal funktion av nervsystemet.

-att minska trötthet och utmattning.

-immunsystemets normala funktion.

-att öka järnupptaget

-att skydda cellerna mot oxidativ stress.

-normal kollagenbildning för normal funktion av blodkärlen

-hudens, tandköttets, benstommens och broskets normala funktion.

Ingredienser: vitamin C L-askorbinsyra pulver 100%

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter, sesam.

1g = 1000 mg: 1250 % DRI *

* DRI = dagligt referensintag.

Dosering: 1 portion, d.v.s. 1 gram C-vitamin (1/3 tesked) bör konsumeras en gång om dagen. Det rekommenderas att konsumera produkten tillsammans med måltid, skölja ner med mycket vatten (200-300 ml). En annan form av C-vitamin intaget är genom att lösa det i vatten eller din favoritdryck/juice. Överskrid ej den rekommenderade dagliga portionen.

Förvaring: Kosttillskott bör förvaras utom räckhåll för små barn. Torrt och svalt.

Ursprungsland: Kina

OBS!

Kosttillskottet är inte avsett för personer som är benägna att få njursten eller lider av njursten. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten.Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Rådgör alltid med din läkare.

C-Vitamin, L-askorbinsyra...

139,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar