Ziola z Kurpi

Hedblomster blomma - Helichrysum arenarium flos 100g

49,00 kr
Inkl. moms

Hedblomster har använts i folkmedicin över hela Europa och framförallt i Östeuropa används örten fortfarande inom naturmedicin och dricks bland annat som te.

Kvantitet
0
I Lager

 Hedblomster är en ovanlig blomväxt som endast förekommer i södra Sverige, främst i Skåne. Växten har ett karaktäristiskt utseende med små gula blommor i klasar och ludna stjälkar. Hedblomster blommar i juli-augusti.

Ingredienser: hedblomster

Dosering: 1 matsked hedblomster blanda med ett 1 glas vatten, värm under lock, koka sedan i högst 5 minuter och låt svalna. Drick 1/2 kopp 2-3 gånger om dagen.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt. Utom räckhåll för små barn.

OBS!

Överskrid ej den rekommenderade dagliga intaget. Använd inte vid allergiska reaktioner. Använd inte under graviditet och amning.

Det är bäst att rådfråga en läkare eller apotekspersonal vid intag av växtbaserade preparat, eftersom valet av ett lämpligt växtpreparat kräver lika mycket kunskap som när det gäller ett kemiskt preparat. Man bör komma ihåg att dessa typer av preparat kan interagera med de mediciner som tas, vilket utgör ett hot mot hälsan. Vissa växtbaserade preparat kan ha en mycket stark effekt, så man bör följa alla rekommendationer och restriktioner från tillverkaren. 

Hedblomster blomma -...

49,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar