Ekoplanet

MSM - metylsulfonylmetan pulver 100g

59,00 kr
Inkl. moms

Metylsulfonylmetan (MSM)  är en organisk svavelförening som finns i människokroppen. Det deltar i att skapa strukturen av kollagenfibrer. Det är en antioxidant och deltar i syntesen av basiska aminosyror. Detta produkt är kosttillskott.

Kvantitet
0
I Lager

MSM kosttillskott är en naturlig källa till svavel och fungerar bra för alla som vill behålla sin ledrörlighet och upprätthålla kvaliteten på hud och hår. MSM är även en viktig komponent i bildandet av keratin och kollagen – de två proteiner som utgör grunden för ben, hud, senor, hår, naglar och blodkärlsväggar.

MSM finns i form av ett luktfritt, vitt, kristallint pulver och finns bland annat i frukter, grönsaker, kött och mjölk. Tyvärr när livsmedlet upphettas eller överbehandlas så förstörs denna höga nivå av MSM.

Ingredienser: 100% MSM (metylsulfonylmetan)

Aktiva ingredienser per portion ( 0,5g)  innehåller:

MSM (metylsulfonylmetan) 500 mg.

Dosering: Blanda 0,5 g pulver med 200 ml vatten eller juice.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur i tättsluten behållare, utom räckhåll för små barn.

OBS!

Produkten är avsedd för vuxna.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga intaget. Ett kosttillskott bör inte användas för medicinsk bruk och som ersättning för en varierad och balanserad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. 

Produkten ska inte användas av barn. Gravida kvinnor och ammande mödrar bör rådgöra med sin läkare innan de använder produkten.

MSM - metylsulfonylmetan...

59,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar