Ekoplanet

Nyponpulver 250g - EKO

69,00 kr
Inkl. moms

Ekologiskt nyponpulver är en produkt för alla som vill komplettera brist på C-vitamin och berika den dagliga kosten med ingredienser som ingår i nypon. Detta produkt är ett kosttillskott.

Jämförpris:276kr/kg

Kvantitet
0
I Lager

Nypon är mycket rik på lättsmält, naturligt C-vitamin, men innehåller även vitamin A, B1, B2, E, K och folsyra, karotenoider, flavonoider, organiska syror, tanniner och pektiner. Vår nyponpulver är ekologiskt av högt kvalitet. Nyponpulver har blivit populärt som ingrediens i produkter som ska hjälpa till att bibehålla ledernas rörlighet.

Ingredienser: nyponpulver * 100%

* certifierad ekologisk ingrediens.

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.  

Näringsvärde per 100g:

  • energivärde: 1026kJ / 248kcal

  • fett: 0,8g

     inklusive mättade fettsyror: < 0,1g

  • kolhydrater: 28g

     varav sockerarter: 14g

  • fiber: 53g

  • protein: 3,4g

  • salt: < 0,01g

Dosering: 1-2 teskedar nyponpulver häll till 3/4 kopp med varmt vatten, konsumera efter 15-20 minuters bryggning. Kan också blandas med yoghurt, smoothie eller juice.

Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ursprungsland: Ukraina

OBS!

Rekommenderat dagligt dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rådgör alltid med din läkare.

Nyponpulver 250g - EKO

69,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar