• På rea!
  • −20%
Batom

Spirulinapulver 1kg EKO

342,40 kr
428,00 kr
Inkl. moms

Spirulina är naturlig källa av järn och  en färskvattensalg som innehåller över 100 olika näringsämnen både viktiga vitaminer, mineraler, antioxidanter och aminosyror. Spirulina är en närings och energitillskott, är lämplig för kvinnor, gravida, äldre, vegetarianer, veganer och aktiva.

Kvantitet
0
I Lager

Ekoplanets Spirulina är noggrant utvald för sin renhet och näringsrikedom. Den är speciellt rik på järn, kalcium, vitamin B12, klorofyll och GLA. Ekoplanets Spirulina är helt giftfritt odlad utan några som helst bekämpningsmedel under extremt noggrann kvalitetskontroll. Den är fri från pesticider, kemiska bekämpningsmedel, gluten, jäst, socker, mjölk, animaliska ämnen och genmodifierade produkter.

Spirulina är naturens svar på en naturlig och omfattande källa av samverkande näringsämnen som man behöver varje dag. Varje näringsämne har sin egen viktiga roll och en brist på ett näringsämne berör funktionen och utnyttjandet av många andra näringsämnen. Spirulinas vattentunna cellvägg gör den också till ett mycket lättsmält livsmedel.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid bra att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrig hälsosam livsstil. 

Ingredienser: spirulinapulver * 

 * certifierad ekologisk ingrediens

Aktiva ingredienser: spirulina

Näringsinnehåll per 100g:

  • energivärde: 1214kJ / 290kcal

  • fett: 7,7 g

     inklusive mättade fettsyror: 2,7 g

  • kolhydrater: 23,9g

     varav sockerarter: 3,1 g

  • fiber: 3,6 g

  • protein: 60g

  • salt: 2g

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Dosering: Blanda 1 tesked spirulina i 250 ml vatten, juice, yoghurt eller strö på en smörgås eller sallad, 2-3 gånger om dagen.

Förvaring: Förvara på en torr, sval plats, utom räckhåll för barn.

OBS!

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Ett kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet. Rådgör alltid med din läkare.

Spirulinapulver 1kg EKO

428,00 kr 342,40 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.