Barc

Ansiktskräm med honung och bidrottninggelé -50ml

99,00 kr
Inkl. moms

Naturlig kräm med honung och bidrottninggelé har en speciell närande effekt. Den innehåller bara 4 ingredienser! Närande, fet, anti- aging ,skyddar, ger näring och regenererar huden.

Kvantitet
0
I Lager

Hudkräm med honung och bidrottninggelé har en anti- aging effekt för mogen och känslig hud. Den ger näring till huden, rengör och jämnar ut färgen på huden som är utsatt för missfärgning eller åldersfläckar. Den innehåller ett unikt "ungdomstillskott" -bidrottninggelé 

Honung har effektiva antiinflammatoriska och bakteriedödande egenskaper, påskyndar sårläkning och minskar risken för ärr och missfärgning (Inom naturmedicin som ett fristående "aknemedel").

Eucerin (95% vaselin) återfuktar och skapar ett skyddande lager, har starka återfuktande egenskaper.

Bidrottninggelé är i första hand föda för bilarver, speciellt blivande bidrottningar. Utfodringen med drottninggelé resulterar i att bidrottningen blir i genomsnitt 42% större än de vanliga bina och att hon lever 10-50 gånger längre. Bidrottningen producerar 2,5 gånger sin kroppsvikt av ägg varje dag. Dessa förbättrade egenskaper kopplas till att hon som larv hade matats med mycket bidrottninggelé.

Hudkrämen passar för mogen, missfärgad, aknebenägen, känslig, torr, kombinerad eller torr hud med benägenhet för akne. Även för mindre hudskador, ärr och rynkor.

Ingredienser: Eucerin, aqua purificata, honung, Bidrottninggelé 

Användning: En liten mängd av krämen, applicera på huden två gånger om dagen. Det kan appliceras på akneskador eller på hudsår och rynkor. Den kan också användas på mindre problematisk hud i förebyggande eller vårdande syfte.

FörvaringFörvara produkten stängd utom räckhåll för barn. Skydda från ljus.

OBS!

Innan den första användningen rekommenderas att göra ett kontakttest på ett litet område av huden.

Rådfråga en läkare före användning på personer som är utsatta för allergier. Vid lokal allergi, avbryt behandlingen. Undvik kontakt med ögonen.

Ansiktskräm med honung och...

99,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.