Nat-Ula

Jojobaolja- 50ml

69,00 kr
Inkl. moms

Jojobaolja, även känd som inkaguld, erhållen i kallpressningsprocessen från jojobafrön (simmondsia chinensis).

Kvantitet
0
I Lager

Jojobaolja används främst inom hud och hårvård. Den är perfekt för alla typer av kosmetiska applikationer på grund av dess starka fuktgivande och balanserande egenskaper. Perfekt för fet hud då den balanserar pH.

Dess lätta konsistens tillför inte fett och tränger lätt in i huden. Den återfuktar torr hud perfekt.  Man kan använda jojobaolja även till håret, oljan stärker tunt, skadat och sprött hår. 

Ingredienser : Simmondsia Chinensis *, Antioxidant: Tokoferol (naturligt vitamin E).

* Ingrediens kommer från ekologiskt jordbruk

Användningförslag: Applicera några droppar i en vanlig kräm eller direkt på huden.

Förvaring: Håll borta från alla värme- och ljuskällor. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Använd upp till 6 månader efter öppnande (PAO 6M).

Ursprungsland: Israel

Jojobaolja- 50ml

69,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.