Batom

Guaranapulver-100g EKO

99,00 kr
Inkl. moms

Guarana är en dos av energi, styrka och hälsa, den starkaste naturliga koffeinkällan från Amazonas regnskog (innehåller 4 gånger mer koffein än kaffe). 

Kvantitet
0
I Lager

Guarana har en stimulerande effekt, kan eliminera fysisk och mental trötthet, öka koncentrationsförmågan. Det kan påskynda ämnesomsättningen. Effekten av guarana varar upp till 6 timmar. Guarana löser sig inte i vatten, man kan dricka det med andra drycker.

Ingredienser: mald ekoguarana 100%

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Näringsinnehåll per 100g:

  • energivärde: 1278kJ / 306kcal

  • fett: 2,8g

     inklusive mättade fettsyror: 0,6g

  • kolhydrater: 37g

     varav sockerarter: 2,8g

  • fiber: 35g

  • protein: 15g

  • salt: 0g

Dosering: ca 5 g (liten tesked) dagligen med ett glas dryck. Guaranapulver går att blanda i egna juicer eller smoothies.

Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

Ursprungsland: Brasilien

OBS!

Rekommenderat dagligt dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Personer med mentala och fysiska åkommor ska kontakta sin läkare innan de använder den här produkten. Gravida och ammande mödrar ska undvika den här produkten. Rådgör alltid med din läkare.

Guaranapulver-100g EKO

99,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.