Ekoplanet

Psylliumfrön- 150g

39,00 kr
Inkl. moms

Psylliumfrön innehåller en mängd ämnen, bland dem finns fiber, xylos, arabinos, vegetabiliska fetter, aukubin (antiinflammatoriskt, bakteriedödande och antiviralt), tanniner och fytosteroler. Detta produkt är ett kosttillskott.

Kvantitet
0
I Lager

Psylliumfrön innehåller mycket fiber som drar till sig vatten och expanderar, det kan ge en extra känsla av fullhet i magsäcken och ökad mättnadskänsla, utan att ge extra kalorier. När man håller sig mätt snabbare och längre blir det enklare att begränsa energi intaget under dagen, vilket underlättar viktnedgång.

Ingredienser: Psylliumfrön 100%

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Dosering: Psylliumfrön kan konsumeras som en infusion. Det är bäst att dricka denna infusion två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. Det passar också till smoothies, gröt eller bakning. Max. 5 teskedar per dag! Det rekommenderas att dricka mycket vätska under dagen.

Förvaring: Förvara på en torr, sval plats, utom räckhåll för små barn.

Ursprungsland: Polen

OBS!

Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Rådgör alltid med din läkare.

Psylliumfrön- 150g

39,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar