Pranarôm

Avokadoolja- 50 ml BIO

59,00 kr
Inkl. moms

Bio kallpressad avokadoolja är en fet och mild olja som är grönfärgad av klorofyll. Avokadoolja framställs genom att fruktköttet av bio odlade avokadofrukter kallpressas, vilket ger den en tydlig färg som skiftar i grönt och gult, med en svag och typiskt doft av avokadofrukten.

Kvantitet
0
I Lager

Avokadoolja passar perfekt för torr, känslig och trött hud som saknar lyster. Det går också bra att använda oljan som ansiktsolja, kroppsolja, hårolja och för att ta bort smink med. Innehåller naturlig omega 6 och 9 samt E-vitamin. Värdefulla fytosteroler och omega 7, som gör avokadooljan till en bra basolja i naturliga anti-ageprodukter.

Avokadolja passar utmärkt även som tillägg till sallader, grönsaker (rekommenderat konsumtion: 1 matsked om dagen). En utmärkt bärare för eteriska oljor på grund av dess milda doft och långsamma avdunstning.

Ingredienser: Persea gratissima olja *, tokoferol (naturligt vitamin E)

* certifierad bio ingrediens

Näringsvärde per 100g:

  • energivärde: 3725kJ / 900kcal

  • fett: 99,95 g

     inklusive mättade fettsyror: 15g

  • kolhydrater: 0,0g

     varav sockerarter: 0,0 g

  • protein: 0,0 g

  • salt: 0,0g

Användning: Matlaggning- rekommenderas att använda 1 matsked om dagen.

Förvaring: Förvara produkten väl tillsluten i rumstemperatur, borta från värme- och ljuskällor.Förvaras utom räckhåll för små barn.

OBS!

Rekommenderat dagligt dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Avokadoolja- 50 ml BIO

59,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.