Batom

Cordycepspulver- 50g EKO

99,00 kr
Inkl. moms

Cordyceps sinensis är en svampparasit som förekommer naturligt i Asien. Den växer bara i områdena med de högsta bergen i Nepal och Tibet, och dess sällsynthet gör den särskilt värdefull. 

Kvantitet
0
I Lager

Svampen angriper mallarver som håller sig under jorden på vintern, därför anses den också vara en parasit. Lokala invånare har använt det för medicinska ändamål i flera år. 

Cordyceps är rikt på bioaktiva ämnen med ett brett aktivitetsspektrum. Rekommenderas att använda  av personer som vill stödja kroppens immunförsvar och reglera blodsockernivån. Produkten har ett högt innehåll av betaglukaner, mineraler, spårämnen och vitaminer. Det tycks att Cordyceps uppvisar renande och anti-allergiska egenskaper. Kan hjälpa till att stödja fysisk prestation.

Ingredienser: pulveriserad Cordyceps militaris svamp * 100%

* certifierad ekologisk ingrediens

Dosering: Lös 1 g av produkten i ljummet vatten eller tillsätt till en måltid: yoghurt, keso, müsli. Drick 3 gånger om dagen, en halvtimme före måltid.

1 g av produkten är 2 ml av den bifogade måtten.

Rekommenderad daglig dos: 3g pulver.

Förvaring:Förvara på en torr och sval plats, utom räckhåll för barn.

Ursprungsland: Kina

OBS!

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i preparatet.

Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Ammande och gravida kvinnor bör rådfråga en läkare före användning. Rådgör alltid med din läkare.

Cordycepspulver- 50g EKO

99,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.