Ekoplanet

Psylliumfröskal- Plantago Ovata 150g EKO

69,00 kr
Inkl. moms

Psylliumfröskal även kallad för loppfrön, innehåller bland annat mycket fiber som bidrar till att upprätthålla en normal funktion i tarm och en naturlig tarmrörelse. Detta är ett kosttillskott.

Jämförpris: 460kr/kg

Kvantitet
1
I Lager

Fiber som finns i psylliumfröskal gör att kolhydrater absorberas långsammare och sväller i magen, vilket ger mättnadskänslan snabbare. Kampen med extrakilon blir då mycket lättare. Fibrer bidrar till att upprätthålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmrörelse. 

Kom ihåg också att dricka ordentlig med vätska då kostfiber binder vätska och för lite vätska kan orsaka kramp i tarmen!

Ingredienser: Psylliumfröskal * 100%

* certifierad ekologisk ingrediens

Kan innehålla allergener: spannmål som innehåller gluten, nötter och sesam.

Näringsvärde per 100g:

  • energivärde: 718kJ / 179kcal

  • fett: 0,6g

     inklusive mättade fettsyror: 0g

  • kolhydrater: 0,1g

     varav sockerarter: 0g

  • fiber: 83,3g

  • protein: 1,6g

  • salt: <0,01g

Dosering: lös 1-2 teskedar i 150-200 ml vätska (juice, vatten) och drick tillsammans med ett extra glas vätska. Ta cirka 30 minuter före en måltid på morgonen och kvällen. Konsumera inte mer än 5 teskedar om dagen.

Förvaring:Förvara på en torr, sval plats. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ursprungsland: Indien

OBS!

Kom ihåg också att dricka ordentligt med vätska då kostfiber binder vätska och för lite vätska kan orsaka kramp i tarmen! Rekommenderad dagligt dos bör ej överskridas.Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till varierad och balanserad kost. Använd ej vid överkänslighet mot produkten.

Psylliumfröskal- Plantago...

69,00 kr
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Du kanske också gillar