Teer

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt

Aktiva filter

Cistus Incanus 150g - EKO

Cistus Incanus -är ett örtte med ursprung i södra Europa. Purgeinfusionen kan förbättra kroppens övergripande tillstånd och välbefinnande. Detta är ett kosttillskott.

Pris 59,00 kr

Matcha te- 100g EKO

Matcha är ett japanskt grönt te och liksom allt grönt te anses denna typ av te vara hälsosamt tillskott till kosten. Matcha innehåller aminosyran L- teanin som ger Matcha den karakteristiska smaken.

Pris 119,00 kr

Moringa blad-100g EKO

Ekologisk moringa blad  innehåller mycket protein, kalium och järn (moringa innehåller mer järn än spenat) och vitamin A, C samt E. Den innehåller också mycket mangan, krom och bor. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 49,00 kr

Mariatistelfrö hela 250g

Mariatistel är en växt som varit välkänd sedan medeltiden. Växten innehåller silymarin. Fröna av Mariatistel används för att göra en populär levermedicin - Sylimarol. 

Pris 45,00 kr

Mariatistelfrö hela 250g- EKO

Mariatistel kallad även för mjölktistel är en växt som varit välkänd sedan medeltiden. Växten innehåller silymarin. Fröna av Mariatistel används för att göra en levermedicin - Sylimarol. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 59,00 kr

Kombucha Rose - 315ml EKO

Kombucha  Rose av märke VIGO är en uppfriskande dryck som erhålls i jäsningsprocessen av örtteer av bästa kvalitet. Produkten är alkoholfri. Kombucha är rik på probiotika och levande bakteriekulturer.

Pris 35,00 kr