TRÄNING

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt

Aktiva filter

Pumpaprotein- 250g EKO

Pumpaprotein är ett värdefullt tillskott som berikar den dagliga kosten, rekommenderas speciellt för idrottare och personer med en aktiv livsstil. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 89,00 kr

ALC Acetyl -L-karnitin 100 kapslar x 600mg

Acetyl-L-karnitin är en acetylerad form av aminosyran L-karnitin. Karnitin deltar i förbränningsprocessen, genom att bidra till transporten av fettsyror till kroppens mitokondrier där all förbränning till energi sker. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 199,00 kr

L-teanin - 30 kapslar 150mg

L-Teanin - en aminosyra som finns naturligt i svart och grönt te och i vissa svampar. Det produceras inte av kroppen. L-teanin är ett kosttillskott avsett för vuxna personer. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 65,00 kr

Bata -Alanin pulver 250g

Beta-Alanin är en av aminosyrorna som bygger proteiner. Det är en icke essentiell aminosyra som kan användas som sporttillskott inom både högintensiv konditionsträning och hård styrketräning. Detta produkt är ett kosttillskott.

Pris 149,00 kr

L-Glutamin 50g

L-Glutamin är en icke essentiell aminosyra vilket betyder att kroppen kan producera glutamin på egen hand. L-Glutamin ingår och används i många av kroppens fundamentala processer. Denna produkt är en kosttillskott.

Pris 55,00 kr

L-arginin 250g

L-arginin är en naturlig förening som stödjer kroppens funktion på många nivåer och som aminosyra ingår det som beståndsdel i protein. Det används bl.a.  av cirkulationssystemet och ämnesomsättningsystemet, därför är L- arginin allt oftare en komponent i kosttillskott. Detta produkt är ett...

Pris 169,00 kr

SHAPE CODE® Protein Shake 700g

SHAPE CODE® Protein Shake är ett kosttillskott i form av en proteinshake i pulverform, innehållande tre typer av laktosfritt vassleprotein*: vassleproteinkoncentrat (WPC), vassleproteinisolat (WPI) och vassleproteinhydrolysat (WPH), samt ingredienser kliniskt bevisade – PalatinoseTM och...

Pris 499,00 kr
  • Ny