Colloidal Silver 50 ppm

New

359 kr

Add to wishlist

More info

Kolloidalt Silver är en vattenreningsprodukt som renar vatten från svampar, virus, bakterier och encelliga parasiter.

  • Vattenreningsprodukt

  • Innehåller silvernanopartiklar

  • Effektiv mot svampar, virus, bakterier och encelliga parasiter

Kolloidalt Silver har sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en annan EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”. Vad är då kolloidalt silver? Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silvernanopartiklar som svävar i vatten. Kolloidalt silver innehåller 50 ppm silver, vilket motsvarar 0,05 gram per liter.

Produkten används för rening av vatten från virus, bakterier, svampar och encelliga parasiter. Produktens effektivitet baserar sig på det faktum att det ryms flera miljarder silvernanopartiklar per kubikmillimeter, som i sin tur kan hjälpa att immobilisera mikroorganismer av olika slag. Silverpartiklarna fäster sig på cellmembranen hos mikroorganismerna och dödar dessa genom att skapa en kemisk och elektrisk oreda. Silver i nano form har även möjlighet att ta sig in i mikroorganismernas celler och binda sig till deras DNA, och den vägen förhindra replikering. Det kolloidala silvret har i denna form och koncentration ingen negativ påverkan på däggdjursceller, utan påverkar endast mer primitiva livsformer som till exempel bakterier och svampar.  

Dosering:
Blanda 2 ml av kolloidalt silver per liter dricksvatten du vill desinficera. Skaka om och låt stå 15 minuter. Vattnet är sedan klart att drickas. Anledningen till att man väntar 15 minuter är för att ge de relativt långsamverkande silverpartiklarna den tid de behöver för att utföra sitt arbete. Vattnet är sedan (om det inte återinfekteras) oftast bakteriefritt i många veckor.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Colloidal Silver 50 ppm

Colloidal Silver 50 ppm